De Blauwe Meije

Wat leuk hoe de dingen soms lopen……. vriendin Marga Miltenburg komt eind vorig jaar kijken op de expositie in de synagoge in Weesp. Het is ook een beetje terugkeren naar…. want Marga heeft er jaren gewoond. Ze plaatst een bericht over de expositie op Facebook en dat brengt Rebecca de Boer op het idee de exposanten te vragen of zij bij haar willen komen exposeren.

Nou, en of we dat willen! Vanaf zaterdag 19 maart is het zover…….. Dan zijn we met ons tienen (dacht ik) met ons werk te zien op Rebecca’s geweldige locatie: Buitenplaats De Blauwe Meije, in Zegveld, vlakbij Woerden. Tot en met half mei hangt, staat en ligt ons werk daar, om te bekijken, bewonderen of eventueel te kopen. Dat kan telkens op zaterdag en zondag, van 12.00 – 17.00 uur.

De Blauwe Meije is als locatie echt bijzonder……..een prachtplek middenin prachtige natuur. Het is echt te gek om er te kijken, te zitten, iets te gebruiken en bij te komen van de hectiek van alledag. Rebecca en haar man hebben er iets heel eigens en unieks van gemaakt. Binnenkort schrijf ik er meer over.

Dank dus aan Marga en Rebecca, voor het tot stand brengen van het contact!
Marga staat trouwens toevallig vandaag middenin the spotlights van het AD: want morgen
– Vrouwendag – is het 7 jaar geleden dat zij haar sprekersbureau Zij Spreekt begon.
Een mooi jubileum!

 

Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *