Landgoed Zonnestraal, Hilversum

3 juli a.s. is de opening van de tentoonstelling op het prachtige Landgoed Zonnestraal, in Hilversum. In het Mr. H.C. Dresselhuyspaviljoen exposeren 18 kunstenaars hun werk. Elk weekend is de expositie te bezichtigen, van vrijdag t/m zondag, telkens van 12.00 – 17.00 uur.
Regelmatig zijn er extra activiteiten, en telkens zijn er kunstenaars aanwezig om toelichting te geven bij hun eigen werk, maar ook dat van de anderen.

Het gebouw is op zich ook al de moeite waard om te bekijken. Binnenkort zal ik er foto’s van plaatsen en er meer informatie over geven. Dan wordt ook duidelijk waarom de expositie de titel mee heeft gekregen: Wie is bang voor blauw?

Meer informatie: www.kunstinlaren.nl

Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *