Cadeau service

Verras iemand met een cadeaubon of met een persoonlijk cadeau via de CADEAU SERVICE.
Zo werkt het:
Misschien zit er al iets bij in de webshop. Maar: misschien wilt u liever een cadeau dat net iets meer is toegespitst op de persoon aan wie u het wilt geven.
Kies dan een voorbeeld uit de webshop en geef mij uw speciale wensen door, bijv. de lievelingskleur van degene voor wie het is. Op basis daarvan maak ik dan een heel persoonlijk sieraad.
Wilt u een armband of ketting van een set losse kralen in de shop, dan kan dat natuurlijk ook.

Als het klaar is stuur ik het feestelijk verpakt en met een kaart aangetekend naar degene voor wie het bestemd is, en een foto ervan naar u.
Voor deze op maat gemaakte service geldt een toeslag van 15 Euro; dit is inclusief feestelijke verpakking, kaart, foto en aangetekende verzending.

Liever toch naar u thuis opgestuurd? Dat kan natuurlijk ook, dan betaalt u uitsluitend de reguliere verzendkosten.

Doen? Geeft u dan de naam van het artikel uit de webshop plus uw speciale wensen door via Mail Me. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

CADEAUBON
Misschien wilt u iemand liever een bon cadeau doen? Dat kan ook. Laat mij het bedrag weten, dan maak ik het in orde. Ik stuur de bon per post naar u, of naar degene voor wie hij bestemd is. Cadeaubonnen zijn er vanaf 10 Euro (exclusief verzending). Een bon bestellen kan ook via de Webshop.